cliniclowns

De Clinicam-app

De app biedt aan langdurig zieke kinderen de mogelijkheid om via een videocall met de Cliniclowns in contact te komen. De opzet is identiek: afleiding en plezier bezorgen aan kinderen en jongeren die door hun ziekte en /of handicap even of langere tijd in de buitenbaan van het leven zijn beland.

Ga naar de app
scroll

Hoe werkt het?

toegang

Hoe krijg je toegang?

Ben je niet ouder dan 18 jaar en kan je langere tijd niet naar school omwille van je ziekte, dan kan je gewoon een mailtje sturen naar videobellen@cliniclowns.be. We nemen dan via mail of telefonisch contact op met je ouders en bezorgen je de magische toegangscode die je toegang geeft tot de videobel-app!

afspraak

Hoe maak je een afspraak?

Afhankelijk van je situatie, krijg je de toegangscode voor een bepaalde periode. Je kan dan een afspraak maken met de clown. Op het afgesproken uur zit onze clown klaar voor jouw privésessie. Dankzij de app kan je dat doen van waar je wil: vanuit het ziekenhuis of gewoon van thuis uit.

bellen

Hoe kan je bellen?

Als je een afspraak hebt gemaakt, belt de clown je via de app op het afgesproken uur op. Het enige wat jij moet doen is opnemen. Zodra het gesprek is afgelopen, kan je als je dat wil een nieuwe afspraak maken.

Ga op ontdekking

Ga op ontdekking

Start je avontuur hier
Download on the App Store Get it on Google Play
wolk wolk wolk