vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.


Tijlfeesten 24-27/09/2015

Tijlfeesten 24-27/09/2015

Kijk op www.tijlturnhout.be voor het volledige programma en vergeet je ontbijt "ten voordele van Cliniclowns België" op zaterdag 26 september niet te reserveren door een mailtje te sturen.

Prettig weekend Turnhout!

 

...
lees meer...

Cliniclowns België zoekt Cliniclowns voor Vervangerspool

Vacature

Cliniclowns België zoekt:
 
Cliniclowns voor "vervangerspool"

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 20 clowns en zij bezoeken iedere dag va...


lees meer...

Event for Cliniclowns

3e editie Geef Licht op 19 september 2015

Op 19 september gaan de deuren van het binnenfort van Fort 4 weer open voor ons Geef Licht event.

Net als vorig jaar steken we voor elk kind dat we bezoeken een wenslichtje aan.  Koop je mooie glazen licht...


lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!