vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.


Creazy Cure

 

CreazyCure, de mini-onderneming van Sint Paulus te Gent, helpt (chronisch ) zieke kindjes tijdens hun opname in het ziekenhuis.

Dit doen ze door vanaf eind januari hun doe-ziekteboekje " Zimo in het ziekenhuis" te verkopen (12euro) en dit ten v...


lees meer...

Kapittelloop 2016

Op 3 september werd te Brasschaat naar goede gewoonte de Kapittelloop gelopen.
De organisatie stelde een mooi gebaar door voor elke deelnemer 1 euro over te maken aan Cliniclowns.
Bedankt voor deze mooie steun aan onze organisatie waar we weer veel...


lees meer...

Youlcee

 

Ben je op zoek naar een originele manier van steunen? Ga voor een uitdaging via www.youlcee.com en laat je ter motivatie sponsoren.

Youlcee , hét platform voor helden!


lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!