vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.


Music For Life 2015

 

WARM, WARMER , WARMST!

59 468,93€  brachten al jullie acties samen op!

Jullie droegen  onze organisatie massaal een warm hart toe tijdens de Warmste Week van MusicForLife
Als organisatie die geen subsidies ontvangt maar wel reeds 20 jaar actief ...


lees meer...

Bedankt Iron-Dog Team

Bedankt aan alle leden van het Iron Dog Team en aan alle deelnemers en supporters van de Iron Dog Survival van 15 augustus! We appreciëren julli einzet en enthousiasme enorm!


lees meer...

Bedankt Bofrost!

Jaar na jaar zo'n prachtig resultaat neerzetten voor het goede doel, dat kan alleen maar met een groep gemotiveerde medewerkers! 58 000 euro, ronduit fantastische hoe jullie Cliniclowns België ook dit jaar weer op de kaart hebben gezet bij jullie ...


lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!