vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.


Music For Life 2015

Allerhande Music For Life acties worden op touw gezet, héél fijn om te volgen. Vanaf 23 november kan je ze allemaal opgelijst vinden op de Music For Life website.

Voel je je ook geroepen om de handen uit de mouwen te steken ten voordele van Clinic...


lees meer...

Bedankt Iron-Dog Team

Bedankt aan alle leden van het Iron Dog Team en aan alle deelnemers en supporters van de Iron Dog Survival van 15 augustus! We appreciëren julli einzet en enthousiasme enorm!


lees meer...

Recordbedrag dankzij Bofrost

Op 5 februari mochten Dodo & Lizzie in de kantoren van Bofrost een cheque van maar liefst 90.000 euro in ontvangst nemen!  Dat was de recordopbrengst van de actie zij van september tot en met december 2014 deden!  Dankzij de verkoop van enkele top...
lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!