vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.


Grimminge weer in de bres voor Cliniclowns

Ook dit jaar laat de gemeente Grimminge weer haar gouden hart zien.

Ism  de stad Geraardsbergen organiseren zij van 24 tot en met 27 juli weer een grootse zomerkermis en dit ten voordele van Cliniclowns en Kom op Tegen Kanker!

Tot het zover is, kunnen jullie al wel deelnemen aan de autozoektocht (van 25 april tot en met 24 julli)

Het volledige programma en alle info over inschrijvingen kan u terugvinden op http://grimmingeleeft.weebly.com

doe zeker mee want voor alle leeftijden is er wel een leuke activiteit terug te vinden!


lees meer...

Event for Cliniclowns

3e editie Geef Licht op 19 september 2015

Op 19 september gaan de deuren van het binnenfort van Fort 4 weer open voor ons Geef Licht event.

Net als vorig jaar steken we voor elk kind dat we bezoeken een wenslichtje aan.  Koop je mooie glazen lichtje op voorhand aan en volg alles op www.geeflicht.be

We maken er samen een gezellige, sfeervolle avond van!
lees meer...

Recordbedrag dankzij Bofrost

Op 5 februari mochten Dodo & Lizzie in de kantoren van Bofrost een cheque van maar liefst 90.000 euro in ontvangst nemen!  Dat was de recordopbrengst van de actie zij van september tot en met december 2014 deden!  Dankzij de verkoop van enkele topproducten evenals de inmiddels zeer gegeerde bofrost-kalender oversteeg het bedrag dit jaar echt alle verwachtingen !  Een dikke en welgemeende danku daarvoor aan alle bofrostmedewerkers en alle Bofrost-klanten!  Op deze manier geven ze ons de broodnodige vitamientjes die onze clowns graag voor u tot bij de kinderen brengen!


lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!