05Nov

Wil jij ook de New York Marathon lopen?

Op 5 november 2017 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

Lees meer
01Jan

Lidl Belgium

En dat veel bedrijven een warm hart hebben voor de Cliniclowns is wel duidelijk! Lidl Belgium heeft in de eindejaarsperiode onze knuffel Toet de Muis verkocht…en met succes! Er gingen maar liefst 6614 superzachte knuffels over de toonbank, goed voor een prachtige steun aan onze organisatie van 32.144,04 euro. Leuke anekdote: de cheque mocht onder andere onze clown Boudewijn Van den Brande (alias clown Zuszo hier met Bernadette) ontvangen uit handen van jawel…Dhr. Boudewijn Van den Brand, CEO van Lidl Belgium!

22Jun

Manna

Naast de adoptie van een clownskoppel, deed trouwe sponsor Manna er dit jaar nog een extraatje bovenop! Hun nieuwe samenwerking met Piet Huysentruyt werd even heel voelbaar in het Mechelse AZ Sint-Maarten waar Piet, samen met de Cliniclowns, de lekkerste wafels serveerden aan de kinderen. Dankzij een filmpje, dat kon gedeeld worden op Youtube, kon Manna 20.000 euro overmaken aan onze organisatie.