vliegertje

kader2
Christensen

Ontzettend dankbaar zijn we voor de blijvende steun die van Bofrost ook dit jaar weer mochten ontvangen!

De verkoopactie op het einde  van 2014 zorgde er voor dat er een recordbedrag van maar liefst 90.000 euro bij mekaar werd gebracht !

Bedankt Bofrost en alle klanten die hun steentje bijdroegen.  Bofrost werkt momenteel weeral volop aan de voorbereiding van de eindejaarsactie van 2015.

 

 


Fantastisch nieuws voor Cliniclowns want het persbureau UPR wil graag zijn bijdrage doen aan het goede doel.  Zij zullen ons vanaf dit jaar bijstaan in het versturen van onze persberichten.  Een prachtig cadeau want het blijft als niet gesubsidieerde VZW een uitdaging om regelmatig in de pers te komen.  Super bedankt !!goudengids.be , trouwe adoptie-ouder van Cliniclowns!

Voor het vierde jaar op rij hebben de medewerkers van goudengids.be het weer klaargespeeld om een prachtige financiële bijdrage te leveren aan onze organisatie.
Dankzij de vele acties die het hele jaar door met veel enthousiasme door de medewerkers op touw zijn gezet kan goudengids.be 2cliniclowns-duo's adopteren.
Deze duo's bezoeken het hele jaar lang 1ziekenhuis en bereiken op die manier meer dan 1600 kinderen.
Voor deze kinderen maakt goudengids.be het verschil tussen een lach en een traan!Ook dit jaar maakte het bedrijf van CEO Sylvie Van den Broeck haar rol als adoptie-ouder van een Cliniclownsduo weer meer dan waar.
Dat betekent dat ook dit jaar dankzij Manna weer meer dan 800 kinderen het bezoek van onze clowns kregen!  Bedankt Mann


Cliniclowns en Recyca gaan samen aan de slag voor een kinderlach.

Cliniclowns en Recyca, specialist in de inzameling én verwerking van lege cartridges en afgedankt ICT-materiaal slaan de handen in elkaar.
Verzamel uw lege cartridges en allerhande klein ICT -materiaal en u steunt de Cliniclowns.

Hoe gaat het in zijn werk? U schrijft uw bedrijf rechtstreeks in via de website van Recyca. Vervolgens wordtu door een medewerker gecontacteerd en worden er concrete afspraken gemaakt. Afhankelijk van uw afvalstromen zal u 1 of meerdere gratis inzameldozen ontvangen. Heeft u voldoende ingezameld dan vraagt u via de website van Recyca een ophaling aan en worden de dozen afgehaald. Eenvoudiger kan niet.

Elke afhaling wordt gestaafd met een officieel attest van afvalverwerking voor uw administratie en de opbrengst schenkt Recyca integraal aan Cliniclowns. 
Schrijf u hier in . Met dit kleine gebaar draagt u uw steentje bij voor onze planeet en maakt u onze zieke kinderen blij. Uw bijdrage telt! Voor elke 20€ die u inzamelt, bezoeken de Cliniclowns één ziek kind.

Snoepjes voor het goede doel!

Het is goed mogelijk dat u binnenkort bij een zaak in uw buurt binnenkomt en daar een display ziet met snoepzakjes die ten voordele van Cliniclowns worden verkocht.  Deze actie loopt sinds het begin van dit jaar en wordt voor de Cliniclowns georganiseerd door Snak Appeal.
Zij stellen aan zelfstandigen en hadnelzaken voor om zo'n display op hun toonbank te zetten in de hoop dat heel veel klanten de Clinclowns op deze manier steunen. 67% van de opbrengst komt de Cliniclowns ten goede!

Kia doneert 2 wagens! Zo kunnen 2 clownsduo's het hele jaar door wekelijks in hun ziekenhuizen geraken en zo de zieke kinderen bezoeken. Kia gaat ook op langere termijn een partnership uitbouwen door oa. in hun 80 verkooppunten hun klanten de boodschap mee te geven om onze organisatie een financieel duwtje in de rug te geven. Applaus voor jullie!


diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!