vliegertje

kader2
Christensen

1. Adopteer een cliniclown-duo

U kan als bedrijf een cliniclownkoppel adopteren.  Dat betekent dat uw bedrijf de totaalkost van een duo voor zijn rekening neemt.  Op jaarbasis bedraagt het kostenplaatje voor zo'n adoptie 12.500 euro.  Met dat bedrag maakt u voor ongeveer 800 kinderen het verschil door hen rechtstreeks een clownsbezoek te bezorgen!  Een heel mooi gebaar dus waar verschillende bedrijven hun steentje aan bijdragen.

2. Verkoopsactie

Koppel de gift die je als bedrijf aan de Cliniclowns doet aan het resultaat van een verkoopactie. Als bedrijf spoort u dan klanten aan om uw product te kopen. U engageert zich om per verkocht item een bijdrage te leveren aan de Cliniclowns en slaat zo 2 vliegen in 1 klap: u genereert extra aandacht voor uw product en steunt het goede doel!

3. Interne activiteit

Ook als uw bedrijf niet direct tot een financiële ondersteuning wil overgaan, kan u ons misschien helpen. Gelukkig heeft onze organisatie sinds het prille begin, altijd beroep kunnen doen op verschillende bedrijven die geen financiële middelen ter beschikking stellen maar die hun diensten of producten gratis ter beschikking stellen. Ook dat helpt ons natuurlijk een grote stap vooruit. Dit lijstje waarop ondermeer drukkerijen, een communicatiebureau, een verwarmingsbedrijf en een reclamebureau prijken, is nooit af. Denkt u met uw bedrijf op een leuke manier iets te kunnen bijdragen, laat het ons dan horen! Er is altijd wel een leuke link te vinden tussen uw bedrijf en de Cliniclowns!

4. Gratis diensten/producten

Onvoorstelbaar hoeveel bedrijven en hun medewerkers ervoor over hebben om zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel! De mogelijkheden zijn oneindig en steeds weer verrassen bedrijven ons met nieuwe initiatieven! Vooral in trek zijn de sponsorlopen die in de maanden april en mei weer her en der worden georganiseerd. Een leuke manier om je medewerkers aan het sporten te brengen en ook het goede doel niet te vergeten.

5. Cliniclowns aan de deur


Vanaf 7 augustus 2014 slaat Cliniclowns België de handen in elkaar met Activate, een organisatie die een team op pad stuurt om nieuwe donateurs te werven. Die nieuwe donateurs zijn van levensbelang voor het financieren van onze werking.
Omdat we, spijtig genoeg weten dat er al jaren veel malafide mensen op allerlei manieren zaken proberen de verkopen uit naam van Cliniclowns (pakkerverkoop via telefoon, verkoop van artikels op marktjes en terrasjes,...) weten we maar al te goed dat het van heel groot belang is om het publiek een duidelijk beeld te geven van deze straatwervers:
- ze dragen een jas met logo van Cliniclowns
- ze dragen een badge met logo en volledige identificatie
- ze werven de nodige gegevens via een tablet
Bovendien:
- vragen of ontvangen onze wervers nooit cash geld
- stellen zij u enkel voor om in te tekenen om een maandelijkse storting te doen voor Cliniclowns België voor een bedrag naar keuze vanaf 10 euro per maand.

Twijfelt u toch aan iemand die zich uit naam van Cliniclowns aanbiedt, neem gerust contact op met onze organisatie op 03 458 79 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan dadelijk verifiëren en /of bevestigen. 

kijk bij "nieuws" voor de acties die nu lopen!diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!